Diensten

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in Vlaardingen, Schiedam of omstreken? Of wilt u uw bedrijfsruimte of winkelruimte in Vlaardingen, Schiedam of omstreken verhuren of verkopen? Dan bent u bij GW makelaars aan het juiste adres. Wij helpen u om uw ideale bedrijfsruimte, kantoorruimte of productiehal op korte termijn te vinden. Als bedrijfsmakelaar in Vlaardingen, Schiedam of omstreken hebben wij vele bedrijfspanden in deze regio in ons portfolio die u snel kunt aanvaarden. U heeft de keuze uit een ruim aanbod en profiteert van onze servicegerichtheid. Bij GW makelaars denken wij actief met u mee.

Bedrijfsmakelaar in Vlaardingen, Schiedam en omstreken, deskundige begeleiding van A to Z

U bent op zoek naar een kantoorpand of winkelruimte die voldoet aan uw wensen. Onze bedrijfsmakelaars verzorgen niet alleen de bemiddeling, maar maken samen met u een inventarisatie van de huisvestingsbehoefte van uw organisatie. Doordat we samen een programma van eisen opstellen, profiteert u van onze kennis. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren met het oog op de toekomstige groei van uw bedrijf.

Hebben we een programma van eisen? Dan gaan we deze matchen met de mogelijkheden, zowel op het gebied van bestaande bouw als nieuwbouw. Samen bezichtigen we mogelijke interessante objecten. Bij interesse gaan wij voor u de onderhandelingen voeren met de eigenaar en beoordelen we het koop- of huurcontract. Vervolgens rest alleen nog de begeleiding van de oplevering en het controleren van de opleveringsrapporten. Bij iedere stap kunt u op deskundige begeleiding vertrouwen.

Verkoop of verhuur bedrijfsonroerend goed

Bent u eigenaar van bedrijfsonroerend goed (BOG) dat u wilt verhuren of verkopen? GW makelaars zorgt ervoor dat u uw kantoren, winkelpanden en bedrijfsruimtes goed verhuurt of verkocht krijgt. Wij kennen de actuele marktsituatie en verzorgen een reële taxatie van uw BOG. Samen bepalen we de beste strategie voor de verhuur of verkoop van uw onroerend goed. Uw object wordt gepresenteerd in onze fysieke en online etalage en wordt uiteraard geplaatst op Funda in Business. Wij onderhandelen voor u met potentiële huurders of kopers na bezichtigingen van uw bedrijfspand.

Hulp nodig bij het vinden van een bedrijfspand in Vlaardingen, Schiedam en omstreken? Neem contact op. Wanneer u op zoek bent naar een deskundige en actieve bedrijfsmakelaar bent u bij ons van harte welkom. Wij bedienen u op maat en denken altijd met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op om erachter te komen wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op